• slide_1.jpg
  • slide_2.jpg
  • slide_3.jpg
  • slide_4.jpg

 

 

alt
MICROFERMĂ DE PREPELIṬE
alt
OUĂ DE PREPELIṬĂ
alt
PREPARATE DIN
CARNE ṢI OUĂ DE PREPELIṬĂ

Pe site-ul nostru prepelitecluj.ro veţi găsi toate informaţiile pe care trebuie să le ştiţi despre prepeliţe şi ouă de prepeliţă. Aceste informaţii vă vor determina să renunţaţi la hrana nesănătoasă, hipercalorică, din ziua de astăzi şi vă vor determina să consumaţi zilnic ouă de prepeliţă.

Oul de prepeliţă nu este un simplu aliment, ci este  „sănătate curată”, un adevărat medicament natural care revitalizează organismul uman indiferent de vârstă, reglează şi îmbunătăţeşte funcţionarea inimii şi activitatea aparatului circulator, ajută la tratarea şi prevenirea mai multor boli.

Consumul zilnic de ouă de prepeliţă vă va îmbunătăţi obiceiurile dumneavoastră alimentare şi vă va ajuta să vă bucuraţi mai mult şi mai intens de viaţă.

Best Quality

CERTIFICAT DE PRODUCATOR seria: CJCP nr.1381403

SC FIF PROD SRL este o microferma care produce si comercializeaza la cele mai bune preturi oua de prepelita pentru consum, oua de prepelita pentru incubat, pui de prepelita, prepelite ouatoare si pentru reproducere, carne de prepelita pentru consum. Va aşteaptam comenzile pe www.prepelitecluj.ro , office@prepelitecluj.ro judetul Cluj, comuna Chinteni. Tot aici gasiti si cateva retete delicioase, cure si tratamente cu oua de prepelita.