• slide_1.jpg
  • slide_2.jpg
  • slide_3.jpg
  • slide_4.jpg

Prepelite ornamentale

Prepelite ornamentale - rasa Californiana cu mot - 250px
Prepeliţa Californiană cu moţ
Prepeliţa Californiană cu moţ ("Coturnix Californica") este una din cele mai căutate rase de prepeliţe de către crescătorii de prepeliţe cu scop ornamental. Aceasta se regăseşte în zonele de la nord şi sud-vestul Statelor Unite şi au fost introduse cu succes în vestul Canadei.
Masculul: are o culoare gri-maronie care este in contrast cu modelul de pe cap: fruntea are un colorit galben pai, obrajii, barbia si gatul sunt negre, delimitate in partea din spate de o banda alba. La fel de remarcabile sunt liniile de hasura albe de pe flancuri si modelul de solzi de pe abdomen. Ornamentul special este motul negru arcuit in fata.
Femela: are penajul de un colorit mai putin intens, culoarea neagra din regiunea capului lipseste iar motul femelei este mai mic.

Pret: 250 lei

Prepelite ornamentale - rasa Bobwhite Cluj - 250px
Prepeliţa Bobwhite
Prepeliţa Bobwhite ("Virginanus Colinus") este o prepeliţă cu rol ornamental. Este o rasa foarte populara in sud-estul Americii dar care a ajuns şi in Romania. Se gaseste in mai multe varietati, dar cea mai raspandita este cea estică. Sunt foarte uşor de crescut in captivitate. Au un penaj deosebit şi cantec plăcut si sunt excelente păsări de colivie. .

Pret: 150 lei

Prepelite ornamentale - rasa Chinezeasca Pitica - 250px
Prepeliţa Chinezească Pitică
Prepelita chinezeasca pitica (“Coturnix chinensis”) este o prepeliţă cu rol ornamental. Aceasta prepelita este cea mai mica prepelita cunoscuta. Greutate : masculul 190g iar femela 140g Masculul are capul negru, cu inele mari, rosii, neacoperite de penedin jurul ochilor, cu ciocul negru iar pata rosie de la baza acestuia impodobita cu doua moturi. Femela nu are culoarea penajului de pe corp albastra precum masculul ci verde, iar aripile sunt de culoarea scortisoarei.

Pret: 30 lei

Best Quality

CERTIFICAT DE PRODUCATOR seria: CJCP nr.1381403

SC FIF PROD SRL este o microferma care produce si comercializeaza la cele mai bune preturi oua de prepelita pentru consum, oua de prepelita pentru incubat, pui de prepelita, prepelite ouatoare si pentru reproducere, carne de prepelita pentru consum. Va aşteaptam comenzile pe www.prepelitecluj.ro , office@prepelitecluj.ro judetul Cluj, comuna Chinteni. Tot aici gasiti si cateva retete delicioase, cure si tratamente cu oua de prepelita.