• slide_1.jpg
 • slide_2.jpg
 • slide_3.jpg
 • slide_4.jpg

Prepelite pentru oua si carne

Prepeliţa (Coturnix coturnix) este o specie de pasare raspandita în Europa Centrala, dar şi în România. Prepelita de crescatorie a fost obtinuta prin eforturi indelungate ale oamenilor in special ale japonezilor din prepelitele salbatice.
La noi in tara se gasesc mai multe varietati:
Prepelite pt oua si carne - rasa Japoneza
Prepeliţa Japoneză
Prepeliţele (Japoneze japanese seattle Japanese Seattle este o prepeliţă crescută pentru producţia de ouă în special dar se pretrază foarte bine şi pentru producţia de carne, aceasta putând ajunge pana la 250g în viu.
Are un colorit inchis la culoare pe spate si aripi, iar pieptul este mai deschis la culoare.Femela prezintă pe penajul de pe piept câteva picături închise la culoare, acest design făcând-o usor de deosebit de mascul care are capul roşcat închis spre maroniu şi acesta nu prezintă acei stopi de culoare închisă pe piept.
Prepelite pentru oua si carne rasa Auriu de Manciuria
Auriu de Manciuria
Prepeliţa Auriu de Manciuria este o specie ce este preponderent intalnită in nordul Chinei. Are un colorit galben-maroniu pe toată suprafaţa corpului, femela prezintă pe penajul mai deschis la culoare de pe piept câteva picături negre-maronii, acest design făcând-o usor de deosebit de mascul care are capul roşcat-închis şi pieptul cărămiziu uniform, fără stropi.. Este o prepeliţă crescută pentru producţia de ouă în special dar se pretrază foarte bine şi pentru producţia de carne, aceasta putând ajunge pana la 250g în viu.
Prepelite pt oua si carne - rasa Polara
Polară
Prepeliţa din aceasta rasă este originară din Franţa si este mai rar intalnita, ea are culoarea penajului albă, iar ochii sunt negri. Este o prepeliţă crescută pentru producţia de ouă în special dar se pretrază foarte bine şi pentru producţia de carne, aceasta putând ajunge pana la 240g în viu.
Prepelite pt oua si carne - rasa Tuxedo
Tuxedo
Rasa de prepeliţe Tuxedo provine din Anglia. Prepeliţele din aceasta specie au capul, partea superioara a gatului si aripile de culoare neagra iar pieptul este de culoare alba . Este o prepeliţă crescută pentru producţia de ouă în special dar se pretrază foarte bine şi pentru producţia de carne, aceasta putând ajunge pana la 250g în viu
Prepelite pentru oua si carne rasa Tibetana
Tibetană
La maturiate penajul devine de culoare maroniu închis pe toată suprafaţa corpului.
Este o prepeliţă crescută pentru producţia de ouă în special dar se pretrază foarte bine şi pentru producţia de carne, aceasta putând ajunge pana la 250g în viu

Oua de prepelita

 • Oua pentru consum si tratament -7 lei caserola 24 buc
 • Oua pentru incubat – 0.50 Lei/buc

 Pui de prepelita din rasele Japanese Seattle, Auriu de Manciuria, Tibetan, Tuxedo, Polar

 • Pui de prepeliţă de o zi – 2 Lei/buc
 • Pui de prepeliţă de 2 săptămâni – 3 Lei/buc
 • Pui de prepeliţă de 3 săptămâni – 4 Lei/buc

Prepelite  pentru productia de oua si carne din rasele Japanese Seattle, Auriu de Manciuria, Tibetan, Tuxedo, Polar

 • Prepelite peste 4 săptămâni  – 8 Lei/buc
 • Prepeliţe peste 6 săptămâni  – 10 Lei/buc
 • Masculi 6 saptamani pentru sacrificare – 5 Lei/buc

Prepeliţele la vârsta de peste  4 săptămâni se vând sortate în funcţie de sex şi de specia / subspecia / varietatea (coloritul) pe care îl doriţi.

 

Best Quality

CERTIFICAT DE PRODUCATOR seria: CJCP nr.1381403

SC FIF PROD SRL este o microferma care produce si comercializeaza la cele mai bune preturi oua de prepelita pentru consum, oua de prepelita pentru incubat, pui de prepelita, prepelite ouatoare si pentru reproducere, carne de prepelita pentru consum. Va aşteaptam comenzile pe www.prepelitecluj.ro , office@prepelitecluj.ro judetul Cluj, comuna Chinteni. Tot aici gasiti si cateva retete delicioase, cure si tratamente cu oua de prepelita.