• slide_1.jpg
  • slide_2.jpg
  • slide_3.jpg
  • slide_4.jpg

Efectul tămăduitor al ouălor de prepeliţă este dovedit, după intense cercetări ştiinţifice, de către medici din diverse ţări, inclusiv din România. În urma acestor cercetări s-a constatat în mod clar că oul de prepeliţă poate fi folosit cu succes în tratarea mai multor boli, atât de către adulţi, cât şi de către copii, încă de la cele mai fragede vârste. Ouăle de prepeliţă sunt aşadar primele pe lista de recomandări pentru a duce o viaţă sănătoasă. Ouăle de găină conţin colesterol şi pot deveni periculoase. Oul de prepeliţă însă nu numai ca nu conţine colesterol, ci asigură şi o energie mult mai mare.

Terapeuţii recomandă ca aceste cure cu ouă de prepeliţă să se urmeze de trei ori pe an, cu pauză de 21 de zile între ele. Ouăle trebuie consumate obligatoriu proaspete, de preferat embrionate, cele neembrionate fiind recomandate doar pentru consumul normal. Ouăle de prepeliţă trebuie să se păstreze în frigider. În timpul curei, se consumă în primele 2 zile – 3 ouă, a 3-a zi – 4 ouă, a 4-a zi – 5 ouă şi mai departe câte 5 până la sfârşitul curei. Ouăle trebuie consumate pe stomacul gol, dimineaţa după care 5 ore nu se mănâncă nimic sau, dacă nu este posibil, după 3 ore se consumă hrană rece. Totuşi, în cazul unor boli digestive sau al unor anemii severe, micul dejun se poate servi la o jumătate de oră după administrarea ouălor de prepeliţă. Atenţie! Pe durata curei este interzis consumul de cafea, alcool, tutun sau orice băutură bazată pe substanţe chimice.

Există mai multe scheme de tratament, inclusiv pentru copii. Acestea trebuie administrate în funcţie de afecţiuni şi de recomandările medicului curant. Trebuie ţinut minte faptul că este foarte important să se consume doar ouă proaspete.

www.prepelitecluj.ro vă recomandă următoarele scheme de tratament:

1.Cura de 60 de ouă în 30 de zile, recomandată pentru copii între un an şi trei ani:
Se pot administra două ouă zilnic.
2. Cura de 60 de ouă în 20 de zile,  recomandată pentru copii între 4 şi 7 ani:
Se pot administra câte trei ouă zilnic.
3. Cura de 90 de ouă în 30 de zile, recomandată pentru copii între 8 şi 10 ani:
Se pot administra câte trei ouă zilnic.
4. Cura de 120 de ouă în 32 de zile, recomandată pentru copii/ adolescenţi între 11 şi 15 ani:
În primele patru zile – câte trei ouă pe zi;
Între a 5-a şi a 30-a zi – câte patru ouă pe zi;
În a 31-a zi – trei ouă, iar in a 32-a zi – un ou.
5. Cura de 120 de ouă în 26 de zile, recomandată pentru adulţi şi adolescenţi între 16 şi 18 ani:
Se respectă schema anterioară, doar că în a 25-a şi a 26-a zi se iau trei, respectiv două ouă pe zi.
6. Cura de 240 de ouă în 50 de zile, recomandată doar pentru adulţi:
În primele doua zile – câte trei ouă pe zi;
În a treia zi – patru ouă pe zi;
Începând cu ziua a patra, până în a 48-a zi inclusiv – câte cinci ouă pe zi;
În a 49-a zi – trei ouă pe zi;
În a 50-a zi – două ouă pe zi.

Tratamentul se poate relua după circa trei săptămâni de pauză, la adulţi. În cazul copiilor, tratamentul poate fi reluat după 2-3 luni.

Cele două cure principale cu ouă de prepeliţă sunt recomandate în următoarele afecţiuni:

Combaterea proceselor degenerative ale organismului (240)
Revenirea spectaculoasă după stres şi epuizare fizică (240)
Potenţează efectul pozitiv al medicamentelor datorită acţiunii antialergice (120-240)
Boli de dereglare a metabolismul: arteroscleroză (240), obezitate (240), hipercolesterolemie (240), diabet (240), gută (240)
Terapia bolilor alergice: astm (240), conjunctivită (120), rinite alergice (240), urticarie (120)
Terapia bolilor respiratorii: tuse (120), sinuzite (240), amigdalite (120)
Terapia bolilor digestive: ulcer (240), reglarea acidităţii gastrice (120)
Terapia bolilor hepatice (240)
Terapia bolilor circulatorii: anemie (240), hipertensiune (240)
Terapia bolilor sistemului nervos (240)
Terapia bolilor de rinichi (240) Potenta
Îngrijirea tenului şi a pielii (240)
Potenţă (240)

Consumul ouălor de prepeliţă poate avea efecte miraculoase şi în ceea ce priveşte potenţa. Este aşadar cunoscut faptul că tratamentul cu 240 ouă de prepeliţă mai este denumit şi Viagra naturală.

De asemenea, exista şi o reţetă folosită cu mare succes pentru împiedicarea calviţiei (căderii păului) şi pentru regenerarea firului de păr.
Se iau 10 gălbenuşuri de ou de prepeliţă şi se amestecă până la omogenizare cu lăptişor de matcă (două fiole), o linguriţă de miere de albină şi puţină drojdie (un vârf de cuţit). Se lasă amestecul la dospit, într-o încăpere bine încălzită, timp de 24 de ore. Se spală părul în fiecare seară cu acest amestec şi, după uscare, se pensulează pielea capului pe cărări formate cu pieptenele din cinci în cinci milimetri, dacă nu dorim să ne tundem de tot. Peste noapte capul se acoperă cu un prosop curat. Dimineaţa se spală, de preferinţă cu ceai de muleţel. Soluţia se păstrează la rece, în frigider, până la consumare.

Curele cu ouă de prepeliţă sunt recomandate aşadar pentru: îmbunătăţirea memoriei; pentru copii, la formarea neuronilor şi a sistemului nervos; migrene, nevroze, mărirea potenţialului sexual; întreţinerea organismului solicitat fizic şi mental; după orice intervenţie chirurgicală;  stres şi epuizare, obezitate; diminuarea colesterolului; TBC; boli cardiovasculare; scleroză coronariană;  boli alergice, astm bronşic;  conjunctivite; tuse convulsivă, afecţiuni ale gâtului, ale corzilor vocale; rinite; sinuzite; ulcer gastric, tulburări digestive; reglarea acidităţii gastrice; boli hepatice (A, B); boli renale; anemie (împreunăcu suc de sfeclă roşie); hipertensiune arterială (împreună cu vâsc); boli metabolice (împreună cu frunze de afin); osteoporoză; tratarea afecţunilor tenului (gălbenuş cu ceară de albine şi unt), eczeme (gălbenuş cu Aloe Vera şi unt); - căderea părului (gălbenuş cu ceai de urzică moartă); în pareze (în combinaţie cu petrol dublu rafinat); în probleme legate de glanda tiroidă (cu extras de iod, din nuci verzi).

 

Best Quality

CERTIFICAT DE PRODUCATOR seria: CJCP nr.1381403

SC FIF PROD SRL este o microferma care produce si comercializeaza la cele mai bune preturi oua de prepelita pentru consum, oua de prepelita pentru incubat, pui de prepelita, prepelite ouatoare si pentru reproducere, carne de prepelita pentru consum. Va aşteaptam comenzile pe www.prepelitecluj.ro , office@prepelitecluj.ro judetul Cluj, comuna Chinteni. Tot aici gasiti si cateva retete delicioase, cure si tratamente cu oua de prepelita.